Olcsó szállás Dobogókőn
   Telefonszám: 06-26-347-680 e-mail: info@platanpanzio.hu
Add a Facebook-hoz
Add a Facebook-hoz
Dobogókői üdülés ajándékba A különböző lehetőségekre kattintva, máris válogathat!
Várjuk érdeklődését, segítünk választani!
Az érvényben lévő árlistánkat és akciós listáinkat megtekintve, olyan csomagot választ ki, és ad ajándékba, amit csak szeretne. Reggelivel, félpanzióval, vagy teljes ellátással, egy napot, több napot, esetleg hosszú hétvégét, vagy a 4 napos, hétköznapi ak Platán panzió és étterem Dobogókőn Szállás a szállásadótól: Dobogókő
Dobogókő Platán panzió
Platán panzió kiemelt ajánlatai! Franciaágyas szobák, luxus apartman, 2 szobás apartman. Étlap Szobaárak 20-30-50%-os akciók az év 10 hónapjában. Pünkösd, Augusztus 20., Október 23., Mindenszentek, Karácsony, Szileszter. Ajándékozzon üdülést szeretteinek! Wellness lehetőségek a közelben. Telefon, e-mail, térkép... Ajándékozzon üdülést szeretteinek!
Kérjen visszahívást, és mi segítünk Önnek összeállítani a legkedvezőbb üdülést!
Megrendelés! Visszahívás kérése! Egy csodás nap a Duna-kanyarban: Dobogókői erdei kirándulással + kétfogásos ebéddel + hajóúttal a Duna-kanyar legszebb részén, ami helyett megajándékozottja választhatja az egésznapos élményfürdőzést is a 10 000 nm-es Esztergomi élményfürdőben, vagy a Leányfalusi termálfürdőben. Mindez 18.500 Ft 2 fő részére. Valamennyi csomagunk 2 évig felhasználható! Megrendelés! Hétköznapi időszakban, franciaágyas szobában, reggelivel: 2 főnek 35.000 Ft melyet a megajándékozottja úgy egészít ki ahogy azt Ő szeretné. Megajándékozottja időszaki felár megfizetésével élvezheti az Ön ajándékát akár a legkeresettebb főszezoni időszakban is, de ha szeretné, akkor ezen időszakok használatával is ajándékozhatja a csomagot, sőt egyéb élmény elemekkel is gazdagíthatja azt. • Hétvégi és iskolaszüneti felhasználással: + 25.000 Ft • Luxus apartmanos, családi apartmanos elhelyezés felára: + 5.000 Ft /Fő/nap • Széles választékú étlapról összeállítható 2 fogásos félpanzió: 4.000 Ft /Fő/nap • Egésznapos élményfürdőzés: 4.000 Ft /Fő/nap Nézze meg szobaárainkat, válasszon szobakategóriát, határozza meg a napok számát, és az ellátás mértékét, írjon vagy telefonáljon nekünk, rendelje meg, és néhány napon belül Önnél az ajándék utalvány, amit csak ez után kell kifizetnie, átutalással, üdülés Ajándék üdülés Dobogókőn! Egy csodás nap a Duna-kanyarban Üdülési csekk, étkezési utalvány és Szép kártya (pihenőkártya) elfogadóhelyek Dobogókőn.
Add a Facebook-hoz
Add a Facebook-hoz
Dobogókői üdülés ajándékba
Várjuk érdeklődését, segítünk választani!
Szállás a szállásadótól: Dobogókő Olcsó szállások, szállás akciók Dobogókőn Platán panzió kiemelt ajánlatai! Franciaágyas szobák, luxus apartman, 2 szobás apartman. Étlap Szobaárak Pünkösd, Augusztus 20., Október 23., Mindenszentek, Karácsony, Szileszter. 20-30-50%-os akciók az év 10 hónapjában. Ajándékozzon üdülést szeretteinek! Wellness lehetőségek a közelben. Telefon, e-mail, térkép... Ajándékozzon üdülést szeretteinek! Hétköznapi időszakban, franciaágyas szobában, reggelivel: 2 főnek 35.000 Ft melyet a megajándékozottja úgy egészít ki ahogy azt Ő szeretné. Megajándékozottja időszaki felár megfizetésével élvezheti az Ön ajándékát akár a legkeresettebb főszezoni időszakban is, de ha szeretné, akkor ezen időszakok használatával is ajándékozhatja a csomagot, sőt egyéb élmény elemekkel is gazdagíthatja azt.
Kérjen visszahívást, és mi segítünk Önnek összeállítani a legkedvezőbb üdülést!
Az érvényben lévő árlistánkat és akciós listáinkat megtekintve, olyan csomagot választ ki, és ad ajándékba, amit csak szeretne. Reggelivel, félpanzióval, vagy teljes ellátással, egy napot, több napot, esetleg hosszú hétvégét, vagy a 4 napos, hétköznapi ak • Hétvégi és iskolaszüneti felhasználással:+ 25.000 Ft • Luxus apartmanos, családi apartmanos elhelyezés   felára: + 5.000 Ft /Fő/nap • Széles választékú étlapról összeállítható, 2 fogásos   félpanzió: 4.000 Ft /Fő/nap • Egész napos élményfürdőzés: 4.000 Ft /Fő/nap Megrendelés! Visszahívás kérése! Ajándék üdülés Dobogókőn! Egy csodás nap a Duna-kanyarban Nézze meg szobaárainkat, válasszon szobakategóriát, határozza meg a napok számát, és az ellátás mértékét, írjon vagy telefonáljon nekünk, rendelje meg, és néhány napon belül Önnél az ajándék utalvány, amit csak ez után kell kifizetnie, átutalással, üdülés
   Telefonszám: 06-26-347-680 e-mail: info@platanpanzio.hu
A különböző lehetőségekre kattintva, máris válogathat! Egy csodás nap a Duna-kanyarban: Dobogókői erdei kirándulással+kétfogásos ebéddel + hajóúttal a Duna-kanyar legszebb részén, ami helyett megajándékozottja választhatja az egésznapos élményfürdőzést is a 10.000 nm-es Esztergomi élményfürdőben, vagy a Leányfalusi termálfürdőben. Mindez 18.500 Ft 2 fő részére. Valamennyi csomagunk 2 évig felhasználható! Megrendelés! Étkezési utalvány és Szép kártya (pihenőkártya), bankkártya elfogadóhely vagyunk.