Olcsó szállás Dobogókőn
   Telefonszám: 06-26-347-680 e-mail: info@platanpanzio.hu
Add a Facebook-hoz
Add a Facebook-hoz
Dobogókői üdülés ajándékba A különböző lehetőségekre kattintva, máris válogathat!
Várjuk érdeklődését, segítünk választani!
Platán panzió és étterem Dobogókőn Szállás a szállásadótól: Dobogókő
Dobogókő Platán panzió
Platán panzió kiemelt ajánlatai! Franciaágyas szobák, luxus apartman, 2 szobás apartman. Étlap Szobaárak 20-30-50%-os akciók az év 10 hónapjában. Pünkösd, Augusztus 20., Október 23., Mindenszentek, Karácsony, Szileszter. Ajándékozzon üdülést szeretteinek! Wellness lehetőségek a közelben. Telefon, e-mail, térkép... Platán panzió kiemelt ajánlatai! Franciaágyas szobák, luxus apartman, 2 szobás apartman. Étlap Szobaárak 20-30-50%-os akciók az év 10 hónapjában. Pünkösd, Augusztus 20., Október 23., Mindenszentek, Karácsony, Szileszter. Ajándékozzon üdülést szeretteinek! Wellness lehetőségek a közelben. Telefon, e-mail, térkép...
Kérjen visszahívást, és mi segítünk Önnek összeállítani a legkedvezőbb üdülést!
Egy csodás nap a Duna-kanyarban: Erdei kirándulással Dobogókőn + kétfogásos ebéddel  + a megajándékozottjai a helyszínen dönthetnek arról, hogy Duna-kanyari legszebb részén hajóznak-e ezután, vagy Esztergomi élményfürdőzéssel, esetleg a Leányfalusi termál fürdőzéssel töltik e a nap további részét. Mindez 22.500 Ft 2 fő részére amit ünnepi képeslapon az Ön jókívánságait is rányomtatva adhat át miután azt az Ön címére postáztuk. Két éjszakás pihenés reggelis ellátással 35.000 Ft-tól. Ezen induló ár a hétköznapi kedvezményes időszakra vonatkozik, amit akár Ön, akár a megajándékozottja a kedve szerint módosíthat vagy egészíthet ki. Felár ellenében felhasználható elő-fő és utószezonban is, hétvégén és ünnepnapokon is. Ön dönti el, hogy egy ilyen kezdő csomaggal lepi meg őket, vagy már eleve befizeti számukra valamelyik szezon felárat, esetleg beépít még a csomagjukba gyertyafényes vacsorát, egész napos  élményfürdőzést, vagy amit csak szeretne. • Hétvégén és iskolaszünetben, továbbá főszezoni időszakban: + 25.000 Ft • Luxus apartmanos, családi apartmanos elhelyezés felára: + 5.000 Ft /Fő/nap • Széles választékú étlapról összeállítható 2 fogásos félpanzió: 4.000 Ft /Fő/nap • Egésznapos élményfürdőzés: 5.000 Ft /Fő/nap Nézze meg szobaárainkat, válasszon szobakategóriát, határozza meg a napok számát, és az ellátás mértékét, írjon vagy telefonáljon nekünk, rendelje meg, és néhány napon belül Önnél az ajándék utalvány, amit csak ez után kell kifizetnie, átutalással, üdülés Ajándék üdülés Dobogókőn! Egy csodás nap a Duna-kanyarban Az érvényben lévő árlistánkat és akciós listáinkat megtekintve, olyan csomagot választ ki, és ad ajándékba, amit csak szeretne. Reggelivel, félpanzióval, vagy teljes ellátással, egy napot, több napot, esetleg hosszú hétvégét, vagy a 4 napos, hétköznapi ak Üdülési csekk, étkezési utalvány és Szép kártya (pihenőkártya) elfogadóhelyek Dobogókőn.
Add a Facebook-hoz
Add a Facebook-hoz
Dobogókői üdülés ajándékba
Várjuk érdeklődését, segítünk választani!
Szállás a szállásadótól: Dobogókő Olcsó szállások, szállás akciók Dobogókőn Platán panzió kiemelt ajánlatai! Franciaágyas szobák, luxus apartman, 2 szobás apartman. Étlap Szobaárak Pünkösd, Augusztus 20., Október 23., Mindenszentek, Karácsony, Szileszter. 20-30-50%-os akciók az év 10 hónapjában. Ajándékozzon üdülést szeretteinek! Wellness lehetőségek a közelben. Telefon, e-mail, térkép... Ajándékozzon üdülést szeretteinek! Két éjszakás pihenés reggelis ellátással 35.000 Ft-tól. Ezen induló ár a hétköznapi kedvezményes időszakra vonatkozik, amit akár Ön, akár a megajándékozottja a kedve szerint módosíthat vagy egészíthet ki. Felár ellenében felhasználható elő-fő és utószezonban is, hétvégén és ünnepnapokon is. Ön dönti el, hogy egy ilyen kezdő csomaggal lepi meg őket, vagy már eleve befizeti számukra valamelyik szezon felárat, esetleg beépít még a csomagjukba gyertyafényes vacsorát, egész napos  élményfürdőzést, vagy amit csak szeretne.
Kérjen visszahívást, és mi segítünk Önnek összeállítani a legkedvezőbb üdülést!
Az érvényben lévő árlistánkat és akciós listáinkat megtekintve, olyan csomagot választ ki, és ad ajándékba, amit csak szeretne. Reggelivel, félpanzióval, vagy teljes ellátással, egy napot, több napot, esetleg hosszú hétvégét, vagy a 4 napos, hétköznapi ak • Hétvégén és iskolaszünetben, továbbá főszezoni   időszakban: + 25.000 Ft • Luxus apartmanos, családi apartmanos elhelyezés   felára: + 5.000 Ft /Fő/nap • Széles választékú étlapról összeállítható, 2 fogásos   félpanzió: 4.000 Ft /Fő/nap • Egész napos élményfürdőzés: 5.000 Ft /Fő/nap Ajándék üdülés Dobogókőn! Egy csodás nap a Duna-kanyarban Nézze meg szobaárainkat, válasszon szobakategóriát, határozza meg a napok számát, és az ellátás mértékét, írjon vagy telefonáljon nekünk, rendelje meg, és néhány napon belül Önnél az ajándék utalvány, amit csak ez után kell kifizetnie, átutalással, üdülés
   Telefonszám: 06-26-347-680 e-mail: info@platanpanzio.hu
A különböző lehetőségekre kattintva, máris válogathat! Egy csodás nap a Duna-kanyarban: Erdei kirándulással Dobogókőn + kétfogásos ebéddel + a megajándékozottjai a helyszínen dönthetnek arról, hogy Duna-kanyari legszebb részén hajóznak-e ezután, vagy Esztergomi élményfürdőzéssel, esetleg a Leányfalusi termál fürdőzéssel töltik e a nap további részét. Mindez 22.500 Ft 2 fő részére amit ünnepi képeslapon az Ön jókívánságait is rányomtatva adhat át, miután azt az Ön címére postáztuk. Étkezési utalvány és Szép kártya (pihenőkártya), bankkártya elfogadóhely vagyunk.